Dag 17 – Marknad och L’Isle-sur-la-Sorgue

Vi började med marknaden i L’Isle-sur-la-Sorgue. Det är en populär marknad som vi nämnt tidigare så det är mycket folk. Efter att gått runt ett par timmar bestämde vi oss för en vanlig fransk söndagslunch. Vi åt charkuteritallrik till förrätt, Carpaccio resp. köttbit till varmrätt och en kaffe efteråt.

Sen satt vi vid ån och planerade inför lägenheten. Vi skall ju ringa till mäklaren imorgon. Ena stunden känns det att det är klart att vi ska bo i denna lägenhet, andra att vi kommer nog inte få den. Blandade känslor med andra ord.

Senare på eftermiddagen tog vi varsin glass på ett populärt ställe. Det visade sig att glassen var mycket bra. Man fick köpa en avsmakningsskål med 5 små glasskulor. Anette tog: vitt choklad, hallon, fikon, hasselnöt och cookie och Johan tog: pistasch, lavendel, kastanj, viol och lakrits. Riktigt bra.

Efter en liten middag bestående av mackor med ostar och fruktsallad i gårdagens stil, skall vi fundera vidare på lägenheten. Imorgon är en STOR dag! Mycket att fixa.

Ha det bra!

Anette & Johan

3192 Total Views 4 Views Today
Dela inlägget
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

One thought on “Dag 17 – Marknad och L’Isle-sur-la-Sorgue

  1. Lycka till med lägenheten, jag håller tummarna för att ni får den!
    Chillis hälsar att hon paxar balkongen, den ser ut att vara mycket chilla-vänlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.