Dag 29 – Nice och Sorken!

Vi har verkligen åkt fram och tillbaka denna resa, ena stunden är man i Nice och andra i Sorken.

Vi började dagen med att försöka köpa nya däck till bilen, de vi har nu är någon form av Made in China däck som känns alldeles för osäkra, några Michelin skulle vara mycket bättre. Men vi hittade ingen som hade de i lager och istället hamnade vi i Nice och bestämde oss för en lunch.
Men vår favoritrestaurang L’Univers var fullbokat, så vi valde random. Helt ok mat. Sen gick vi runt i Nice ett tag och sen åkte vi till hotellet, packade lite grejer för att åka till Sorken.

Förklarade eller snarare försökte förklara för vårt hotell att vi skall till Sorken för att hämta mer grejer och för att lämna nycklarna och att det är bara våra grejer som bor kvar…. Undrar vad de tror om oss som åker fram och tillbaka, springer med en pärm under armen, tar en lägenhet med söderläge och betalar ett hotellrum för att kunna ha grejer kvar. Men vem bryr sig egentligen. Det viktiga är att vi hann fixa lägenheten, trots att denna resa var verkligen ingen semesterresa. Vi känner oss trötta, helt slut egentligen, men på något sätt nöjda.

Imorgon tillbaka till Golfen och vänta till på måndag, sen blir det jäkla fart mot Sverige….

Sov gott

Anette & Johan

4504 Total Views 5 Views Today
Dela inlägget
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.