Dag 30 – Tillbaka i Golfen!

Då är vi tillbaka i Golfen. Rummet är fullpackat med grejer: väskor, vin, öl, festdekorationer, kläder, skor, stolar och ett parasoll. Bilen är fullpackad med porslin, som väntar på att komma hem. Dagen gick ut på att resa från Sorken till Golfen via Saint Tropez.

Vi tog en promenad i Golf Juan, själva staden och konstaterade än en gång att det var tur att vi inte fick den första lägenheten, som ligger verkligen off. Alldeles för långt från centrum, som verkade mycket trevligt. Hade varit för jobbigt att ta sig dit varje dag.

Imorgon hoppas vi att vi kan sitta på playan, men det får man se.

Ha det fint!

A & J

2395 Total Views 4 Views Today
Dela inlägget
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.