Allt är på plats!

Alla våra möbler har kommit och vi har nu en riktig lägenhet med allt på plats. Sista pusselbiten levererades i fredags, en soffa. Vi har inte suttit i en soffa sen i mars i år, så det känns extremt trevligt att kunna sätta sig ner bekvämt och titta på TV. Igår gjorde vi i ordning alla kanaler på TVn och beställde ett tilläggspaket med engelskspråkiga kanaler, där man textar på franska. Bland annat har vi nu TCM, BBC Entertainment och annat. Det blir bra för språket.

Även balkongen börjar kännas mysig, dock kommer vi att plantera blommor först till våren. Vi inbillar oss att, det är då man planterar blommor, även om det blommar överallt här nere.

Anette & Johan

3106 Total Views 2 Views Today
Dela inlägget
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 thoughts on “Allt är på plats!

 1. Hej vänner.
  Vilket fint hem ni har fått till, ser jättemysigt ut. Gillar solen på balkongen, den inredningsdetaljen hittar man inte här hemma minsann 😉
  Här avverkar vi julbord på löpande band, inte gott, men det är ju det man GÖR.
  Ska försöka få iväg ett ordentligt mail till dig Anette inom kort då allt lugnat ner sig på jobbet. Så håll ut till dess.
  Många varma kramar till Er båda,
  Katarina

 2. Tack! Vi trivs i vår lägenhet och den känns trevlig och mysig. Solen är vår vän här och lyser för det mesta, det är vi mycket glada för, framför allt Anette… Julbord lyser sitt frånvaro och det är vi också tacksamma för… Köttbullar och prinskorvar kan man äta en annan gång…. Här snackar vi god mat!
  Ha det fint

 3. Hej! Vad fint ni har fått det!! Ser väldigt snyggt ut. Blev så glad när jag hittade flera inlägg på Notre France – det har varit lite tyst ett tag, vilket jag satt i samband med att ni haft fullt upp med att “bygga bo” och acklimatisera er. Förstår nu också att ni haft flera besök, som ju också tar tid från bloggandet. Kul med nyheter från sud de France igen!
  Kram på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.