SEGER! Caution Bancaire klar efter 4 månader!

Äntligen, äntligen är vår bankgaranti klar på riktigt och mäklaren är nöjd. Det som skulle ha tagit max 3 veckor, tog 4 månader. Ingen förstår varför det tog så långt tid, men just nu kan vi strunta i det.

Idag fick vi nämligen ytterligare ett mail från mäklaren med frågan om var är hennes bankgaranti? Vi bestämde oss för att denna gång åka förbi mäklarens kontor och reda ut detta. Med oss hade vi ett papper som vi hoppades på var bankgarantin och som skulle skickats till mäklaren på julafton, enligt uppgifter från vår bank.

Med dundrande huvudvärk och hjärta i halsgropen överlämnade vi pappret till vår mäklare med förhoppning på att det är det rätta pappret. Och mäklarens respons var enkel: C’est ca! Merci! Det innebär att det är exakt det hon ville ha! Det går ej att beskriva den lättnaden man kände, huvudvärken blev ännu mer påtaglig men vem bryr sig. Efter jag vet inte hur många möten med vår bankman och massa mailkonversation med alla, är vi klara. Ännu en seger i vårt nya land. Beviset på att allt går, bara man vill och kämpar på.

Ikväll mina vänner, skall det firas!

På återseende

Anette & Johan

5262 Total Views 5 Views Today
Dela inlägget
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 thoughts on “SEGER! Caution Bancaire klar efter 4 månader!

 1. Tänk att det ska behöva ta sådan tid., men skam den som ger sig! Hoppas ni firade ordentligt och att huvudvärken släppte. Grattis till er!
  Bisous

  1. Ja Gunnel! Så otroligt skönt att det är över. Det var en av de stora frågorna som hängde i luften, nu kan vi äntligen släppa det.
   PS. Vi har börjat fundera på ZAZ, om ekonomin tillåter så dyker vi upp. Hälsa Thomas. Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.